Top.Mail.Ru
Фестиваль в Токио! – Teatteristudio MELODYLUXART ry

Фестиваль в Токио!

Фестиваль в Токио!

Представляем Вам солистку вокальной студии Детского MELODYLUX -Диану Кириллову!
В феврале 2021 года Диана представляет Финляндию 🇫🇮 в I Международном Дистанционном Конкурсе ”Токио-2021” /W.A.P.A . Она выступит в категории 2 /(10-13лет) с композицией G. Groban ”You raise me up”. Педагог Хухтала Лабзунов Александра. Пожелаем ей удачи и успехов.

P.s.Peзультаты Международного Конкурса будут опубликованы 10 марта.

Rakkaat ystävät!

Esittelemme sinulle Lasten MELODYLUX -laulustudion solistin – Diana Kirillovan!
Helmikuussa 2021 Diana edustaa Suomea 🇫🇮 ensimmäisessä kansainvälisessä etäisyyskilpailussa ”Tokyo-2021” /W.A.P.A. Hän esiintyy kategoriassa 2 / (10-13-vuotiaat) G. Grobanin sävellyksellä ”You raise me up”. Opettaja on Huhtala-Labzounov Aleksandra. Toivotamme hänelle onnea ja menestystä.

P.s.Kilpailun tulokset julkaistaan ​​10. maaliskuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.